Τραγωδία στην Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη σε εστιατόριο




Τρεις γυναίκες είναι τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στην Καλαμάτα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.
Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 21:15 το βράδυ.

“Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν ” είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο Πρώτο Θέμα.

Στο σημείο μετέβη δύναμη της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ η έκρηξη σημειώθηκε σε μία ημέρα γιορτής για την Καλαμάτα, καθώς στις 2 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Υπαπαντή και η πόλη είναι γεμάτη από επισκέπτες.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στο μαγαζί εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε πελάτες, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν απ΄ το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν.

Ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα: Σκοτώθηκαν τρεις γυναίκες που εργάζονταν στην κουζίνα (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: