Θερμό επεισόδιο με σκληρές εκφράσεις μεταξύ Μεγαλοοικονόμου και Γεωργιάδη στην Βουλή




Άγριο επεισόδιο ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σηκώθηκε από την θέση της και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη. Όταν έφτασε μπροστά του άρχισε να του κουνάει το δάχτυλο και να μιλάει με έντονο ύφος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων εξοργίστηκε με τον Μάριο Γεωργιάδη για τα όσα απάντησε ο τελευταίος αναφορικά με τα όσα ανέφερε εκείνη, μόλις προηγουμένως, για τον Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα έγινε παρέμβαση από άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να απομακρυνθεί από το μέρος του Μάριου Γεωργιάδη.

Εκείνη την ώρα η Ολομέλεια συζητούσε της αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής.

  • Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά πως «επέλεξα να πάω με τους καθαρούς, οι πρόεδροι όλων των άλλων κομμάτων είναι “κουραμπιέδες ” εκτός του Τσίπρα…», ενώ την ίδια ώρα κατηγόρησε τον Βασίλη Λεβέντη ότι σε κομματική του εκδήλωση χθες στο Παλλάς, είπε ότι θα πρέπει να ανοίξει το «Γουδή», σχολιάζοντας ότι αυτά είναι ανήκουστα πράγματα διχασμού.
  • «Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή το γιο του και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν δέκα, τί θα τον έκανε; Αυτοκράτορα;»

«Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν. Και όταν πέθανε του ζήτησαν πίσω την άδεια από το περίπτερο που δεν πήρε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού λέγοντας πως «η κυρία βουλευτής είπε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι “κουραμπιέδες ” και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θέλουν να της απαντήσουν, αλλά εμείς αντιδρούμε σ’ αυτές στις εκφράσεις της».

 

 

Ταύρος εν υαλοπωλείο η Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΪ: Εξερράγη τσακώθηκε κι έφυγε από τον Αυτιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: