Στο «Νόου Κάμπ» θα κριθεί η πρόκριση: Μπαρτσελόνα και Λιόν έμειναν στο 0-0 στη Γαλλία




«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο «Καμπ Νόου» άφησαν Λιόν και Μπαρτσελόνα μετά το αποψινό 0-0 στην Γαλλία, στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League.

Οι «λιονέ» μπορεί να απέτυχαν να κερδίσουν για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα μετά από 7 συναντήσεις στο «σπίτι» τους, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στους Καταλανούς μόνο άσχημο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τα πάντα θα κριθούν στην Βαρκελώνη.

Από την άλλη, η ομάδα του Βαλβέρδε διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε τέταρτο εκτός έδρας ματς, ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες έμεινε και πάλι μακριά από το σκοράρισμα, όπως και ο Μέσι, οπότε η «Μπαρτσα» θα επιδιώξει να το κάνει στην έδρα της και να προκριθεί.

Διαιτητής: Τσινεΐτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Αουάρ, Ντιμπουά – Σεμέδο, Σέρζι Ρομπέρτο

ΛΙΟΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Τεριέ (76΄ Κορνέ), Αουάρ, Ντεμπελέ, Τραορέ (69΄ Τουσάρ), Ντεπάι, Ντιμπουά, Μεντί, Ντομπελε (84΄ Τσεϊχ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σουάρες, Μέσι, Ντεμπελέ (68΄ Κουτίνιο), Λενγκλέ, Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (81΄ Βιδάλ)

H Μπάγερν Μονάχου έφυγε αήττητη από το «Ανφιλντ»: Iσοπαλία στο 0-0 με την Λίβερπουλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: