Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Κλείνουν την Πατρών–Κορίνθου, το Σάββατο τα Τέμπη

File Photo: Αγρότες του μπλόκου Νίκαιας με τα τρακτέρ τους, έκαναν αισθητή την παρουσία τους, περνώντας από το κέντρο της Λάρισας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Αποκλεισμό των σηράγγων των Τεμπών στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποίησαν, ενώ σήμερα stiw 4 το μεσημέρι, κλείνουν την Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους» τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Κλείνουν την Πατρών-Κορίνθου οι αγρότες της Αιγιαλείας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιάλειας. Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε καθολικό κλείσιμο της Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Επίσης, η συντονιστική αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση θέτοντας το πλαίσιο των αιτημάτων των αγροτών και περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς από κάθε κλάδο να συστρατευθεί με το αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τον Α.Σ.Α. «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», διότι τα προβλήματα των αγροτών μάς αφορούν όλους. Όλοι την Πέμπτη στις 4.00μ.μ. στην Εθνική Οδό», τονίζει πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης.

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.

Κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης έκοψαν στα δύο τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ, agriniopress.gr

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal