Αδυνατούν τώρα να προσδιορίσουν το φύλο του πτώματος στο υπόγειο του Χαλανδρίου οι Αρχές




Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται ότι θα εξελιχθούν οι έρευνες για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

  • Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Κονίτσης 24 δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν εάν το πτώμα ανήκει σε άντρα ή γυναίκα. Το σοκαριστικό είναι ότι ο δράστης το έδεσε και το τύλιξε επιμελώς με κουβέρτες και σεντόνια, από το κεφάλι μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών. Στη συνέχεια, το πέταξε στο πάτωμα και το εγκατέλειψε.

Οι πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τους γείτονες αναφέρουν ότι το ισόγειο διαμέρισμα είχε νοικιαστεί από έναν 60χρονο, ο οποίος διέμενε εκεί με τη σύντροφό του.

  • Οι άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα αλλά ούτε και εικόνα έρευνας που να παραπέμπει σε ληστεία.

Έτσι, αρχικά οι έρευνες εστιάζονται σε άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, που έμενε στο σπίτι. Η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή δείχνει πως το πτώμα φέρνει τραύμα στο κεφάλι, ενώ εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε πριν από έναν μήνα.

  • Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το πτώμα ανήκει πιθανόν σε Έλληνα, περίπου 60 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία.
  • Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, έπειτα από τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας, λόγω της έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν το πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΕΘΝΟΣ

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: Είπε ή όχι ο Τσακαλώτος για νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές; (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: