Σε εξέλιξη πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο: Αίτημα για μόνιμη και σταθερή εργασία

Διαδηλωτές κρατώντας πανό και σημαίες παίρνουν μέρος στο πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Μόνιμη και σταθερή εργασία, όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

  • «Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι αγώνας κοινός. Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αγώνας ενάντια σε όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενάντια στις απολύσεις, είναι αναγκαίος όρος για μια αξιοπρεπή διαβίωση”», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημοσίου τομέα.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
12/02/2019 19:52

Η κυβέρνηση ομολογεί ότι θα χάσει εκλογές και αυτοεξευτελίζεται λέει η ΝΔ για την αναθεώρηση

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal