Σχέδιο απομάκρυνσής του από την “Ομάδα των Γερόντων” του Μαξίμου, καταγγέλλει ο Καμμένος




“Ως άλλος Στάλιν, ο Φλαμπουράρης, ο Καρτερός και οι υπόλοιποι της “Ομάδας των Γερόντων” του Μαξίμου, επεξεργάστηκαν σχέδιο φυγής μου από την συγκυβέρνηση, ώστε να γίνει στροφή στην κεντροαριστερά”, κατήγγειλε μέσω της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος 07:00” του OPEN TV, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο, που τέθηκε σε εφαρμογή την περίοδο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, με ανάλογα δημοσιεύματα. “Στο Μαξίμου, όταν συνεδριάζει η ομάδα των γερόντων, Φλαμπουράρης κλπ, νομίζεις ότι είσαι στην ΚΕ του ΚΚΕ. Βλέπουν συνωμοσίες και εχθρούς. Αυτοί έκριναν ότι πρέπει να λήξει η συνεργασία. Αν μου το ζητούσαν, εγώ θα έφευγα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. “Εγώ φέρθηκα έντιμα και ξεκάθαρα”, πρόσθεσε.

Έκανε λόγο για ανέντιμη προσπάθεια προσέγγισης στελεχών των ΑΝΕΛ, ενώ ερωτηθείς για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο τόνισε πως “περιμένω να παραιτηθεί. Εαν πράγματι τηρήσει αυτό που είπε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Είναι στο χέρι του Κουίκ και του Τσίπρα, να αποδείξουν αν θέλουν να “κλέψουν” την έδρα Παπαχριστόπουλου”.

Ξεκαθάρισε πως δεν εκβίασε ποτέ τον πρωθυπουργό, “τον οποίο πιστεύω ως ηγέτη, αλλά με έχει στενοχωρέσει πολύ” και έστρεψε για άλλη μια φορά τα πυρά του εναντίον του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, αναφέροντας πως έχει απόλυτη ποινική ευθύνη.

“Γνώριζε ο Τσίπρας για τον Σόρος. Γνώριζε για τις 29 offshore, γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σε σχέση με υποθέσεις όπως της Λιβύης. Γνώριζε ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα στους χειρισμούς του Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, κατά παράβαση με τα όσα είχε συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό. Το ότι τον απομάκρυνε, θεωρώ ότι ήταν μια κίνηση που το καταδεικνύει, πράγματι”, είπε.

Αναφορικά με την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, τόνισε πως δεν θα του άρεσε η εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού να καταθέτει στεφάνι στον Κεμάλ, τον σφαγέα των Ποντίων. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ”.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει τις πόρτες των ΑΝΕΛ στον πρώην χρυσαυγίτη Δημήτρη Κουκούτση.

HellasJournal

 

O Αλέξης θα απαιτήσει μείωση της έντασης στο Αιγαίο: Πως δικαιολογεί το Μαξίμου την επίσκεψη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: