“Εκτελεστής” ο Τσίπρας: Πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε στον Ερντογάν είπε ο Καμμένος




Ευχαριστώ τον πρόεδρο της κυβέρνησης που βρίσκεται εδώ είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και κατάγγειλε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Βουλής σχεδίασαν την φίμωση των ΑΝΕΛ ενώ ανακοίνωσε ότι διέγραψε με επιστολή τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Έκανε λόγο για δημοσιεύματα ήδη από τότε που πραγματοποίησε το ταξίδι του στις ΗΠΑ είχε προαναγγελθεί η μετακίνηση βουλευτών:

“Συγχαρητήρια κ.Πρωθυπουργέ το καταφέρατε. Πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε στον Ερντογάν” είπε ο Πάνος Καμμένος.

“Έτυχε στο τέλος μίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας να εκτελεστώ και να χάσω το δικαίωμα να μιλάω από το βήμα της Βουλης. Είναι ένα έγκλημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ” είπε και διερωτήθηκε τι φταίνε οι οπαδοί των ΑΝΕΛ που βρίσκονταν κοντά και δίπλα στην κυβέρνηση και οι οποίοι όπως είπε “στέλνονται στην ανεργία”.

“Περάσαμε στην εποχή της καρέκλας” είπε ο Καμμένος, “και η καρέκλα μεταφράζεται σε πουλημα της ψυχής”.

Έκανε λόγο για δημόσιες επιθέσεις, είπε ότι δεν θα δεχόνταν αλλαγή του κανονισμού, διότι όπως ανέφερε σέβεται τις αποφάσεις των βουλευτών: Δεν σέβομαι εκείνους που με λαϊκή εντολή των ΑΝΕΛ πήραν υπουργική καρέκλα” είπε και πρόσθεσε πως γίνονται βορά της συναλλαγής.

“Εξαγοράζονται από σας για υπουργική καρέκλα” είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

“Θυμάστε που μιλάγμε για νίκες στην Βουλή κ.πρωθυπουργέ; Τον Μητσοτάκη μαζί τον παλέψαμε” διερωτήθηκε και είπε ότι πλέον οι ΑΝΕΛ ωθούνται στην αντιπολίτευση.

“θα προτιμήσω ίσως και σήμερα το βράδυ να σας δώσω την παραίτησή μου για να καταλάβετε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που έδωσαν αγώνα για την διαπλοκή” είπε συναισθηματικά φορτισμένος, προσθέτοντας ότι έδωσε μάχη με την διαπλοκή.

“Θέλω να ξέρετε ότι η δική μας εκτέλεση δεν σημαίνει για σας κάτι γιατί είστε ψυχρός εκτελεστής, αλλά η εκτέλεση της Μακεδονίας για μας μετράει ακόμη περισότερο” είπε και επεσήμανε ότι θα περίμενε από τον πρωθπουργό να σέβεται θέσεις και ιδέες από την στιγμή που “δεν σέβεται ανθρώπινες σχέσεις”.

Μίλησε για θέατρο του παραλόγου και επικαλέστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος όπως είπε μετά την Σύνοδο των Κανών, μίλησε για “διευθυντήριο των Βρυξελλών που τον πίεζε να παραδώσει το όνομα “Μακεδονία””αλλά εντέλλει δεν υπέκυψε στις πιέσεις.

Χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά αποστάτες του βουλευτές που προσχώρησαν στην κυβερνητική παράταξη και επέδωσε ευθύνη στην κυβέρνηση διότι εγκρίνει την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την “μεταφορά της βάσης του Ινσιρλίκ εκεί”.

Επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι είναι πιο ικανοποιημένη από την κυβέρνηση και απέφυγε την “καυτή πατάτα” από τα χέρια της, έκανε λόγο για “ψήφο για τις καρέκλες και εξαγορά συνειδήσεων” και τόνισε ότι δεν υπήρξε διαπραγμάτευση για την διατήρηση της Κ.Ο.: “Ξέρουμε να παλεύουμε αλλά οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι άδικες για ένα μικρό κόμμα” κατέληξε.

Επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ θα δώσουντην μάχη και κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε όσα συμφώνησαν κόντρα στην διαπλοκή καθώς “κάποιοι συνδιαλλέγονται και παραμένουν στις θέσεις τους”:

“Πήρατε τους πιο σκληρούς δεξιούς” κατέληξε η ομιλία του Πάνου Καμμένου.

HELLAS JOURNAL

Με τα sms μεταξύ του Νικολόπουλου και του ίδιου απαντά ο Καμμένος: Εμπλέκει και τον Παππά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: