Μήνυμα αποτροπής από τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

“Περήφανος που δεν επέτρεψα στα αεροσκάφη με κόκκινα φτερά να αισθανθούν ότι έστω και μια στιγμή έχουν υπεροχή πάνω από το Αιγαίο”.

Με αυτό το μήνυμα, που δίνει ταυτόχρονα και το στίγμα των προθέσεων του από τη νέα θέση ως Αρχηγός του Στρατεύματος, παρέδωσε την σκυτάλη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου στον επόμενο Αρχηγό της ΠΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, μιλώντας για αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των ΕΔ.

Αυστηρός αλλά προσεκτικός, ο Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο πηδάλιο της ΠΑ, στέλνοντας τα μηνύματα πως καθημερινά, οι Έλληνες ιπτάμενοι αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα τις τουρκικές προκλήσεις. Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου παρέδωσε στην σχολή Ικάρων τα καθήκοντα του Αρχηγού της ΠΑ στον Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιουμη, παρόντων των Ευάγγελου Αποστολακη και Παναγιωτη Ρήγα.
Ο νέος Αρχηγός της ΠΑ κατά την ομιλία του έδειξε την ψυχραιμία που χαρακτηρίζει τους Έλληνες Αεροπόρους, σημειώνοντας πως ” Οι απειλές αναπτύσσουν την ανάγκη για αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων για αποτροπή. Να έχουμε πιο γρήγορη δράση και αντίδραση όταν απαιτηθεί. Πολλαπλασιαστής ισχύος ο άνθρωπος, ένας για όλους και όλοι για έναν. ”

 

Τι εκτιμήσεις κάνει το Πεντάγωνο για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία; Θα παραστεί ο Αποστολάκης;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: