Κάθε ένα από τα 18 φορέματα ήταν διακοσμημένο με εμπνευσμένο από memes σλόγκαν, όπως «Συγγνώμη που άργησα, δεν ήθελα νά 'ρθω» ή, «Παρακαλώ, όχι φωτογραφίες». Photo via Facebook, @viktorandrolf

Με σλόγκαν επάνω στα φορέματα, οι νέες κρεασιόν του οίκου Victor & Rolf (photos)

Ο ολλανδικός οίκος Victor & Rolf, οι κρεασιόν του οποίου προορίζονται για πάμπλουτες συλλέκτριες ή μουσεία, ήθελε να αναδείξει την «εκφραστική δύναμη των ενδυμάτων» με την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, στην οποία παρουσίασε φορέματα σε ρομαντικό ύφος με κιτς σλόγκαν.

  • Οι ντιζάινερς του αβαναγκάρντ οίκου χρησιμοποίησαν 8 χιλιόμετρα τούλι στην κολεξιόν «Fashion Statements». Κάθε ένα από τα 18 φορέματα ήταν διακοσμημένο με εμπνευσμένο από memes σλόγκαν, όπως «Συγγνώμη που άργησα, δεν ήθελα νά ‘ρθω» ή, «Παρακαλώ, όχι φωτογραφίες».

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, τα σλόγκαν αναφέρονται στη γλώσσα που χρησιμοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στα T-shirts που αγοράζουμε ως σουβενίρ. Δεν σημαίνουν ιδιαιτέρως κάτι, αντιθέτως προσκαλούν τους θεατές να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα.

Photo via Facebook, @viktorandrolf

«Όλα αυτά τα σλόγκαν που είναι τόσο προφανή ή εύκολα – υπάρχουν τόσα πολλά κλισέ στο Instagram και, γενικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – αντισταθμίζονται από αυτό το ακραίο ρομαντικό συναίσθημα που λαμπυρίζει» είπε ο Ρολφ Σνέρεν στο WWD. «Η αντιπαράθεση αυτών των φαινομενικά άσχετων στοιχείων καταλήγει σε μια τυπική για τον Victor & Rolf έκφραση σουρεαλιστικής ομορφιάς» λένε από τον ολλανδικό οίκο.

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η βραβευμένη με Grammy, Pink

1/02/2019 10:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ Βασίλης Τσεκούρας
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Με σλόγκαν επάνω στα φορέματα, οι νέες κρεασιόν του οίκου Victor & Rolf (photos)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*