Μακάρι ο Αναστασιάδης να έρθει με «γεμάτα χέρια» στη συνάντηση, λέει εκπρόσωπος του Ακιντζί




Την ευχή όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προσέλθει στην συνάντηση που θα γίνει τέλος Φεβρουαρίου, με τον ηγέτη τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί «με γεμάτα χέρια» με προτάσεις εξέφρασε ο εκπρόσωπος του κατοχικού ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού, σε γραπτή δήλωση του μετά την ανακοίνωση της πραγματοποίησης της συνάντησης των δύο ηγετών.

  • Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ακιντζί αναμένει από τον Πρόεδρο συγκεκριμένες προτάσεις στο θέμα της αποκέντρωσης των εξουσιών, κάτι το οποίο εξέφρασε και κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σύμφωνα με τον Μπουρτζιού, να διαβεβαιώνει τον Μουσταφά Ακιντζί ότι θα είναι προετοιμασμένος για τη συνάντηση.

Αναφορικά με τις επαφές της Ειδικής Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ και για την καταγραφή των όρων αναφοράς μιας πιθανής νέας διαδικασίας ο Μπαρίς Μπουρτζιού σημειώνει ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών της κ. Λουτ και με τις εγγυήτριες δυνάμεις για να γίνει διαφανεί αν και εφόσον υπάρχει κοινή βάση.

Είπε ακόμα ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν κατά τη χθεσινή τους τηλεφωνική επικοινωνία να συναντηθούν την τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου.

Γιατρός έκανε έρευνα για να διαφημίσει τον εαυτό του: Τιμωρείται με παύση και πρόστιμο

ΚΥΠΕ – Τζουλιάνα Βιολάρη
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
07/02/2019 10:36

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: