Κορύφωση της σύγκρουσης του Κοτζιά με τον Καμμένο: Ο πρώην ΥΠΕΞ υποβάλλει μήνυση…




Η άγρια σύγκρουση μεταξύ του πρωην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του πρώην υπουργού ‘Αμυνας κορυφώνεται σήμερα. Ο κ. Κοτζιάς θα καταθέσει σήμερα το μεσημέρι μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου.

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN μετέδωσε ότι ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για όσα έχει δημοσίως αναφέρει ο Πάνος Καμμένος για το κίνημα «Πράττω». Ως γνωστό κατηγόρησε για χρηματοδότηση (τον πρώην ΥΠΕΞ) από τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος και τα μυστικά κονδύλια.

Οι δικηγόροι του Νίκου Κοτζιά, περιλαμβάνουν στην αναφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και των απειλών κατά της ζωής του. Στη συνέχεια ο κ. Κοτζιάς θα υποβάλει και αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ:

Η µηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ το περιεχόµενό της δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι «στο κόκκινο» εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών, ενώ πριν από περίπου έναν µήνα το κίνηµα ΠΡΑΤΤΩ είχε ανακοινώσει την άµεση προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη «ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει, για παράνοµες και ακραίες µεθοδεύσεις σε βάρος του».

Το κίνηµα του οποίου ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς σηµείωνε τότε ότι οι µεθοδεύσεις αυτές «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συµφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων και υπονοµεύουν τη λειτουργία της δηµοκρατίας». Είχε προειδοποιήσει Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει για την προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη, υπογραµµίζοντας ότι µε αυτόν τον τρόπο «παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καµµένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής ∆ικαιοσύνης τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τα ψέµατά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο “εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης».

Επειτα από εκείνη την ανακοίνωση, ο Πάνος Καµµένος επανήλθε µε ένα tweet που άφηνε αιχµές ακόµα και για χρηµατισµό σε βάρος του πρώην ΥΠΕΞ – τακτική που ακολούθησε αρκετές φορές, µεταφέροντας την κόντρα στα social media.

Υπενθυµίζεται ότι τον περασµένο Νοέµβριο ο Νίκος Κοτζιάς είχε καταθέσει µηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά παντός υπευθύνου για όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί ή διαρρεύσει σε βάρος του, δροµολογώντας έρευνα από την Εισαγγελία ∆ιαφθοράς για όλα τα θέµατα που κατά καιρούς έχουν δηµοσιοποιηθεί σχετικά µε την υπόθεση ανάθεσης, µέσα από διεθνή διαγωνισµό, υπηρεσιών έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων (βίζες) σε ιδιωτική εταιρεία, χρηµατοδοτήσεις από τον επιχειρηµατία Σόρος, δαπάνες του ΥΠΕΞ κ.ά.

Ο Κυρίτσης κάνει πλάκα στον Αλέξη για τα “παιδιά” του ΓΑΠ: Αυξήση των Πασόκων στον ΣΥΡΙΖΑ!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: