Η Μίλα Γιόβοβιτς τιμήθηκε για τον αγώνα της κατά του AIDS: Βραδιά με πολλά “αστέρια”




Η Χάιντι Κλουμ, η Μπαρ Ραφαέλι και οι Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήταν εκεί. Αστέρες, της μουσικής, της μόδας, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με εντυπωσιακές εμφανίσεις έκλεψαν την παράσταση στο amfAR γκαλά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λίγο πριν ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Το Αμερικανικό Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS (American Foundation for AIDS Research -amfAR), οργάνωση που ιδρύθηκε το 1983, διοργανώνει το ετήσιο γκαλά με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τη μάχη κατά της νόσου.

Η εκδήλωση στη Νέα Υόρκη θεωρείται η άτυπη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας που φιλοξενεί η αμερικανική μεγαλούπολη, οπότε αρεκτές εκπρόσωποι της βιομηχανίας δίνουν το παρών. Τα μοντέλα Κάντις Σουάνπολ, Καρολίνα Κούρκοβα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων το βράδυ της Τετάρτης που πόζαραν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Cipriani Wall Street.

Η ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς, ο Ελβετός συλλέκτης και έμπορος έργων τέχνης, Σιμόν ντε Πουρί, οι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott (Μερτ Αλάς και Μάργκους Πίγκοτ) τιμήθηκαν για το έργο τους στην ενίσχυση της μάχης κατά του AIDS.

Μακριά μαύρα αποκαλυπτικά βραδινά φορέματα επέλεξαν αρκετές από τις καλεσμένες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η αδερφή της Κόρτνεϊ, η Αλάνα Άρνινγκτον, η Ντάφνι Χρούνεβελντ και η Γκρέισι Καρβάλιο. Η Κέλσι Μέριτ προτίμησε ασημί εμφάνιση και η Λιόμι Άντερσον καθηλωτικό ροζ σατέν.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Κάρεν Έλσον βοήθησαν τον Σιμόν ντε Πουρί να πουλήσει μία φωτογραφία της Κέιτ Μος από τον φακό των Mert και Marcus στη δημοπρασία έναντι 90.000 δολ. για τη στήριξη των σκοπών του amfAR.

12/02/2019 09:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

Απρόσμενη εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στη σκηνή της τελετής απονομής των Grammy

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: