H Joy Villa με φόρεμα υπέρ της κατασκευής του τείχους, “βάζει φωτιά” στα social (video)




Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζόι Βίλα (Joy Villa), θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τη βραδιά απονομής των μουσικών βραβείων Grammy με έναν ιδιαίτερο τρόπο και κατάφερε να βρεθεί στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

  • Η 27χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα φόρεμα με σχέδιο το αμφιλεγόμενο τείχος που θέλει να υψώσει στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το μπούστο του φορέματος και η φούστα είχαν πάνω σχέδια τούβλα σε ασημί και λευκό χρώμα, φορούσε επίσης ψεύτικα συρματοπλέγματα στους ώμους και σιδερένια καρφιά στόλιζαν τα μαλλιά της. Η Τζόι Βίλα κρατούσε ένα κόκκινο τσαντάκι που έγραφε το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ: «Κάνε την Αμερική Σπουδαία Και πάλι».

Στο πίσω μέρος της φορέματος της ήταν γραμμένες οι λέξεις «Χτίσε το τείχος».

  • Σε ένα tweet, η Τζόι Βίλα, η οποία έχει Αφρο-Αμερικανική και Λατινο-Αμερικανική καταγωγή έγραψε: «Ήρθε η ώρα η σιωπηρή πλειοψηφία να σηκωθεί και να πάρει μια ισχυρή και θετική θέση στο θέμα της ασφάλειας των συνόρων μας!».

«Σε αυτό πιστεύω», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Variety. «Πιστεύω στον πρόεδρο, μόλις κυκλοφόρησα ένα άλμπουμ με τίτλο “Home Sweet Home” και αφορά με την αγάπη μου για την Αμερική, το συρματόπλεγμα, το διασκεδάζω».

Σε συνέντευξή της στο THR, η Βίλα είπε ότι αγαπά αυτό που κάνει ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η ανεργία έχει μειωθεί» είπε. «Είμαι υπέρ του προέδρου Τραμπ και είναι στη διακυβέρνηση μόνον έναν χρόνο. Δεν μπορώ να περιμένω τα επόμενα επτά χρόνια!», πρόσθεσε.

Στο Instagram η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους φόρεσε το αμφιλεγόμενο φόρεμα:

  • «Σταμάτα να μιλάς για πολιτική!» μου φώναζαν. «Κάθισε είσαι ασήμαντη» επέμεναν. Δεν ακούω αυτούς που μισούν. Ακούω την αλήθεια. Η οικοδόμηση τού τείχους θα μειώσει το έγκλημα, θα προστατεύσει τα παιδιά από την παράνομη διακίνηση και θα σταματήσει 1 στις 3 γυναίκες να γίνονται θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, όταν περνούν παράνομα τα σύνορα. Πρόκειται για ανθρωπιστική κρίση. Υποστηρίζω τη ζωή. Υποστηρίζω την ασφάλεια».

Η Desi Lee Allinger, από τον οίκο Desi Designs Couture, σχεδιάστρια του φορέματος της τραγουδίστριας με δήλωσή της στο Instagram αποποιήθηκε την ευθύνη λέγοντας ότι οι απόψεις, οι σκέψεις των πελατών δεν είναι κατ’ ανάγκη ίδιες με αυτές της εταιρείας.

«Ήταν απλά ζήτημα χρόνου να λάβουν και πολιτική διάσταση τα βραβεία Grammy» σχολιάζεται σε δημοσίευμα του αμερικανικού Τύπου, στα οποία σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κάνει πολιτική δήλωση μέσω της εμφάνισης που επιλέγει.

  • Τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν φυσικά πολλά και διαφορετικά, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Independent». «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου, αλλά στηρίζω το δικαίωμά σου να τις εκφράζεις» αναφέρει μία χρήστης στο Twitter.

«Είχε τo θράσος να φορέσει συρματόπλεγμα στον λαιμό για να συμβολίσει τους μετανάστες που μένουν εκτός. Δεν μπορώ να συζητώ με θαυμάστριες του Τραμπ, αλλά αυτό είναι υπερβολή, δεν θα το ανεχθώ» σημειώνεται σε άλλο σχόλιο.

«Πώς πέρασε η Τζόι Βίλα από τον έλεγχο ασφάλειας και πάλι;» ήταν το ερώτημα σε άλλο tweet.

 

Θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στο Ισραήλ: Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα στην EUROVISION

15/02/2019 09:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: