Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαινε ο επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα




Ιδιωτική εταιρεία διερεύνησης εντόπισε τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο, Sky News.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που ταξίδευε από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς μόλις είχε πάρει μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ, καθώς και ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι. Σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, τα συντρίμμια του μοιραίου μονοκινητήριου αεροπλάνου εντοπίστηκαν στη Μάγχη.

“Είναι ένα κακό όνειρο», είπε ο πατέρας του Σάλα

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένα όνειρο, ένα κακό όνειρο. Είμαι απελπισμένος». Με αυτά τα λόγια αντέδρασε ο Οράσιο Σάλα, πατέρας του Εμιλάνο Σάλα, όταν πληροφορήθηκε πως ανακαλύφθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο γιος του.

Εμαθε την είδηση στο Προγκρέσο, την πόλη όπου ζει στην Αργεντινή, όταν του τηλεφώνησαν από την Cronica TV της Αργετινής και έκανε τη δήλωση, μιλώντας με δυσκολία, εξαιτίας της συγκίνησης

Το αεροπλάνο είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιανουαρίου, εκτελώντας το δρομολόγιο, Ναντ –Κάντριφ, όπου ο Αργεντινός επιθετικός , είχε πάρει μεταγραφή για 17 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου

Όπως αποκάλυψε δεν είχε καμία επαφή με την υπόλοιπη οικογένειά του, από το απόγευμα του Σαββάτου. «Μου είχαν πει σε επικοινωνία μας ότι οι μέρες περνούσαν και καμία είδηση δεν ερχόταν από τον Εμιλιάνο ή τις έρευνες για το αεροπλάνο», πρόσθεσε.

Και ενώ εκείνος έμεινε στην Αργεντινή, η υπόλοιπη οικογένεια (η σύζυγός του Μερτσέντες και τα παιδιά τους Ρομίνα και Ντάριο, αλλά κι φίλοι βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στη Νάντ.

Τα ΜΑΤ σταμάτησαν επίθεση οπαδών της ΑΕΚ κατά Σαββίδη και Μπράνκο στο ΟΑΚΑ (video)

04/02/2019 00:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: