Δόθηκε στην κυκλοφορία η εθνική στο ύψος των Τεμπών: Κλειστή στον κόμβο της Νίκαιας




Στην κυκλοφορία δόθηκε η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών και στα δύο ρεύματα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το μεσημέρι η εθνική οδός είχε αποκλειστεί στις σήραγγες των Τεμπών από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας που πραγματοποίησαν κινητοποίηση.

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός στο κόμβο της Νίκαιας, καθώς στο σημείο παραμένει το αγροτικό μπλόκο από Θεσσαλούς αγρότες. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Ιονία Οδός στον κόμβο Μπάγιας

Αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας είχαν κλείσει τον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού, στο ύψος του 51ου χιλιομέτρου, στον κόμβο Μπάγιας έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Η απόφαση για τον αποκλεισμό του δρόμου ελήφθη κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και σύμφωνα με την Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών – Μπλόκο Κεφαλοβρύσου-Αιτωλικού και όσο παρέμεινε κλειστή η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν μέσω της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Ωστόσο, παρότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες αναμένεται να λάβουν νέες αποφάσεις κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Συμβολικός ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού από τους αγρότες στα Τέμπη: Αποχώρησαν τα τρακτέρ

09/02/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: