Διαψεύδει η ΕΠΟ δημοσιεύματα για τον Γραμμένο: Σκόπιμη παραπληροφόρηση των φιλάθλων




Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΕΠΟ, με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα στον Τύπο, που θέλουν τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ευάγγελο Γραμμένο, να λαμβάνει μηνιαία αποζημίωση, ύψους 25 χιλιάδων ευρώ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια σκόπιμης παραπληροφόρησης των φιλάθλων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

  • «Είναι προφανές ότι η εξελισσόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού χρησιμοποιείται τις τελευταίες ημέρες έντεχνα, από συγκεκριμένους κύκλους, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της θεσμικής του λειτουργίας του εντός του φορέα, στον οποίο εξελέγη από τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπλεκομένων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αποσαφηνίζεται ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. ουδέποτε έχει εισπράξει χρήματα από το ποδόσφαιρο και πως τα περιουσιακά του στοιχεία προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την πολυετή του ενασχόληση με τη νομική επιστήμη και τη μάχιμη δικηγορία, την οποία ασκεί, δεδομένου ότι η πολυετής εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο είναι εθελοντική και απόλυτα εναρμονισμένη με τον ελληνικό νόμο και με το πνεύμα της προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν αμείβεται, πολύ περισσότερο δεν εισπράττει 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, όπως ψευδώς διατείνονται κάποιοι. Ακόμα δε και αν η θέση του καταστεί έμμισθη με νομοθετική ρύθμιση, όπως ήδη από το 2017 προβλέπεται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο., το ύψος της αμοιβής αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής διαδικασίας της Ομοσπονδίας. Τούτων δοθέντων, η διαρκής προσπάθεια σκόπιμης παραπληροφόρησης των φιλάθλων καθίσταται κενή περιεχομένου και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού.»

27/02/2019 11:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

To Camp Nou της Μπαρτσελόνα, το πρώτο γήπεδο στην Ευρώπη με εσωτερική κάλυψη 5G

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: