Απερίγραπτη η οδύνη στις κηδείες της αδικοχαμένης οικογένειας του Γεροποτάμου




Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον αδόκητο χαμό του 29χρονου, Κώστα Γιαννακάκη, και της 30χρονης συζύγου του, Ροδούλας Τζαγκαράκη, που «έφυγαν» μετά την παράσυρση του οχήματός του από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου του Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα Nea Kriti, η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 4:00 το μεσημέρι στον Κρούστα Λασιθίου, από όπου και καταγόταν ο 29χρονος.

  • Πλήθος Κρητικών και όχι μόνο μετέβησαν στην κηδεία του νεαρού ζευγαριού, μεταξύ αυτών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης.
  • «Μουδιασμένη» είναι ολόκληρη η Κρήτη, «μουδιασμένος» είναι και ο Κρούστας Λασιθίου, με το βουβό πόνο να «σπάει» μόνο με τις πένθιμες μαντινάδες, αλλά και τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Σημειώνεται ότι οι κηδείες των δύο ακόμη θυμάτων, της 20χρονης, Μαριλένας Τζαγκαράκη, και της 57χρονης μητέρας της, Μαρίας Χατζηπάνου, πραγματοποιήθηκαν στις 11:00 το πρωί στις Αρχάνες, από όπου και καταγόταν η οικογένεια Τζαγκαράκη.

Τραγική φιγούρα είναι η νεαρή αδερφή της οικογένειας Τζαγκαράκη, η οποία, τα τελευταία 24ωρα, βιώνει ανείπωτο πόνο, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά «έχασε» τη μητέρα και τις δύο αδερφές της.

Ενώ, πίσω μένει και το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι της Ροδούλας και του Κωνσταντίνου. Μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει και θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι.

 

https://youtu.be/h30D7cBv9Uk

Με πληροφορίες από Nea Kriti, Cretalive.gr και Cretapost.gr

Το τελευταίο αντίο στην οικογένεια: Αναλαμβάνω την ευθύνη, λέει ο δήμαρχος (photos, videos)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: