Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν διάλεξαν τις ομάδες τους για το All Star Game




Σε ζωντανή μετάδοση, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αρχηγός της Δύσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αρχηγός της Ανατολής, επέλεξαν τα ξημερώματα τους παίκτες που θα συνθέσουν τις δύο ομάδες στο All Star Game της Σάρλοτ 17 Φεβρουαρίου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ΛεΜπρον Τζέιμς άνοιξε τη διαδικασία, επιλέγοντας τον Κεβιν Ντουράντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Τζέιμς, ο οποίος κέρδισε τη σχετική ψηφοφορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ποτέ δεν αποκάλυψε την πρώτη του επιλογή του περασμένου έτους, η οποία δεν μεταδόθηκε. Αλλά στη σημερινή εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε από το TNT, αναγνώρισε ότι ήταν και πάλι ο Ντουράντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ επέλεξε πρώτον, όπως είχε υποσχεθεί, τον Στέφεν Κάρι, ενώ όταν πρώτος κλήθηκε να επιλέξει αναπληρωματικούς, πήρε αμέσως τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, αφήνοντας στον Τζέημς να πάρει τον Αντονι Ντέιβις

Να σημειωθεί ότι οι δύο αρχηγοί είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ Ντουέιν Ουέιντ και Ντιρκ Νοβίτσκι, που θα αγωνιστούν τιμής ένεκεν, επειδή αποσύρονται στο τέλος της σεζόν. Ο ΛεΜπρόν επέλεξε πρώτος τον Ουέιντ και ο Αντετοκούνμπο τον Νοβίτσκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στην ομάδα του τους Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Τζοέλ Εμπίντ ( Σίξερς), Πολ Τζορτζ Θάντερ) και Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς) από τους βασικούς και τους Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντ’ Άντζελο Ράσελ (Νετς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ).

Ο Λεμπρόν Τζέημς επέλεξε τους, Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς) από τους βασικούς και από τους αναπληρωματικούς τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς) και Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς).

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
08/02/2019 09:40

 

Τελικά ήταν του Σάλα τo πτώμα που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μικρού αεροσκάφους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: