Άνοιξε στα δύο δρόμος στους Καλούς Λιμένες της Κρήτης εξαιτίας των βροχοπτώσεων (photos)




Άκρως επικίνδυνος είναι πλέον ο δρόμος στους Καλούς Λιμένες στο ύψος της Καραβόβρυσης στα νότια του νομού Ηρακλείου καθώς ο δρόμος «κόπηκε» στα δύο, σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Κρήτη.

Όσοι οδηγοί θέλησαν να διασχίσουν το σημείο το βράδυ της Τρίτης δυσκολεύτηκαν καθώς η ορατότητα ήταν μειωμένη και το οδόστρωμα είχε γεμίσει κρατήρες. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν ότι σε πολλά σημεία ο δρόμος είχε ”εξαφανιστεί”.

Όπως σχολίασε η Ρένα Ρηγάκη «μόνο που δεν σκότωσα το παιδί μου περνώντας από το σημείο. Έχουμε αποκλειστεί. Ελπίζω να φτιαχτεί ο δρόμος».

  • Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανήσυχοι καθώς μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ο δρόμος υποχωρεί και υπάρχει ευρύτερα ο φόβος καθιζήσεων στο οδικό δίκτυο.

Παρέμβαση στο δρόμο

  • Σύμφωνα με τον δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη «ο δρόμος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά καθώς υπάρχει καθίζηση. Στείλαμε μηχανικούς και συνεργεία στην περιοχή και έγινε παρέμβαση στο σημείο. Τη στιγμή που μιλάμε μπορεί κάποιος να διασχίσει το δρόμο αλλά με προσοχή. Ο αντιδήμαρχος μετέβη στην Περιφέρεια Κρήτης και αυτό που ζητάμε είναι τη βοήθεια της Περιφέρειας για την αποκατάσταση του σημείου».

Σύμφωνα με το δήμο Φαιστού στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ένα ρέμα με αποτέλεσμα προκαλούνται πλημμύρες και θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αυτό που ζητείται από την Περιφέρεια είναι να ενταχθεί το έργο σε εργολαβία για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Θυελλώδεις ανέμους και πολικές θερμοκρασίες έφερε η “Χιόνη”: Αναμένονται βροχές και χιόνια

 

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: