Απειλεί “Θεούς και δαίμονες” ο Καμμένος: Ανέντιμη η στάση Τσίπρα απέναντι στους ΑΝΕΛ




«Δεν απειλούμε αλλά δεν απειλούμαστε. Θέλουν να πάρουν κατά παράβαση του κανονισμού και την Κοινοβουλευτική Ομάδα; Τους τη χαρίζω. Ας την πάρουνε. Την ψυχή μας όμως δεν θα την πάρουνε ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

  • Όπως είπε «η έδρα της Β’ Αθηνών ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες» αναφερόμενος στην έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

«Του τον χαρίζω τον κ. Κουίκ άμα θέλει ο κ. Τσίπρας, αλλά η έδρα της Β΄ Αθηνών ανήκει στους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’. Έχει υποχρέωση στο όνομα της έντιμης συνεργασίας που είχαμε, να την επιστρέψει», πρόσθεσε.

  • Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι «Ο κ. πρωθυπουργός, ο εταίρος μας μέχρι προχθές, δεν φέρθηκε με εντιμότητα προτείνοντας σε βουλευτές των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ καρέκλες έναντι της ψήφου. Εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να έχει 151 βουλευτές, αλλά θα έπρεπε αυτοί οι βουλευτές να εξαγοραστούν από τους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’; Δεν υπήρχανε άλλοι, από το ΠΑΣΟΚ ή από το Ποτάμι;» σημείωσε χαρακτηριστικά.
  • Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι «ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία», κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να απλωθούν σε όλη την Ελλάδα και απηύθυνε έκκληση στους υποστηρικτές του κόμματος να βοηθήσουν «στη βόρεια Ελλάδα όλους τους υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ξεκάθαρα λένε ‘όχι’ στην παράδοση του όρου ‘Μακεδονία’».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι ΑΝΕΛ είναι «η μόνη δύναμη που λέει ‘όχι’ στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας», υποστήριξε ότι δεν ήταν ούτε έγκυρο ούτε θετικό το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Όπως είπε «η συμφωνία δεν φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας της ΠΓΔΜ» ενώ προέβλεψε ότι «η συμφωνία θα καταρρεύσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ».

  • Ο κ. Καμμενος εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση κατά της ΝΔ για τη στάση της στο θέμα των Σκοπίων λέγοντας: «ήρθε η ώρα της κρίσης αυτή την εβδομάδα. Η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν ή όχι την ένταξη των Σκοπίων με το όνομα Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ. Και εδώ θέλει 180 ψήφους. Χωρίς 180 ψήφους δεν μπορεί να περάσει. Εμείς λοιπόν σας λέμε ότι δεν την ψηφίζουμε και δίνουμε αγώνα. Για να δω τους βουλευτές της ΝΔ αν θα ψηφίσουν και θα προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας τελικά αυτή την εβδομάδα».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά: «Εγώ δεν απειλώ κανέναν με αποκαλύψεις. Αυτούς που απειλώ τους απειλώ ευθέως. Και εκείνον τον οποίο όχι απλώς απειλώ, αλλά δηλώνω ότι θα συντρίψω, είναι τον πρώην υπουργό Εξωτερικών που εξαπάτησε τους Έλληνες» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
03/02/2019 14:46

Δριμεία επίθεση Φώφης στην κυβέρνηση: Αυτή η παρέα δεν έχει καμία σχέση με προοδευτισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: