Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες




Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με τη δολοφονία άνδρα που εντοπίστηκε σήμερα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνονται επίσημα τα στοιχεία του.

Στη σκηνή βρίσκονται από αργά το απόγευμα οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, που διενεργούν αυτοψία και εξετάζουν τα τραύματα που φέρει το θύμα, από πυροβολισμό ή πυροβολισμούς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δήλωση του στη σκηνή, ανέφερε ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις τρεις το απόγευμα ότι ένα αυτοκίνητο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε χωράφι και ένα πρόσωπο βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

“Από πλευράς Αστυνομίας έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα και άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης, με τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, είπε και πρόσθεσε ότι “αξιολογούνται οι οποιεσδήποτε πληροφορίες υπάρχουν”.

Κληθείς να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι έρευνες γίνονται σε μεγάλη ακτίνα, ο κ.Αγγελίδης είπε πως “όντως, γιατί από τις εξετάσεις που έγιναν κρίθηκε ότι έπρεπε να αποκοπεί η σκηνή έχοντας υπόψη τις πληροφορίες που υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις, γι αυτό θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει”.

Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί τεκμήρια – κομμάτια του αυτοκινήτου – βορειότερα από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα και γίνονται διάφορες εκτιμήσεις για το πως κατέληξε στο χωράφι.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες γίνονται υπό δύσκολες συνθήκες, αφού κατά διαστήματα βρέχει καταρρακτωδώς.

Δύο φορές μεγαλύτερη από την εισβολή στην Κύπρο η επιχείρηση Μέμπιτς, γράφει η “Γενί Σαφάκ”

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης – Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 14/01/2019 20:14

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: