Βίασε κοπέλα με νοητική αναπηρία: Και δεύτερος βιασµός µετά τη δολοφονία της Ελένης




Ανοίγουν στόµατα στην τοπική κοινωνία της Ρόδου για τη δράση νεαρών που φέρονται να αναζητούσαν κοπέλες µε σκοπό τον βιασµό τους.

Μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη αποκαλύφθηκε ότι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ερευνούσε εδώ και τουλάχιστον έναν µήνα τις καταγγελίες περί ύπαρξης παρέας ανδρών που πραγµατοποιούσε επιθέσεις µε σεξουαλικά κίνητρα.

Χθες ανακοινώθηκε επίσηµα ότι εξιχνιάστηκε βιασµός 19χρονης κοπέλας, ο οποίος φέρεται να έγινε τρεις ηµέρες µετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης και µε δράστη τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούµενο Α.Λ., ο οποίος προφυλακίστηκε για την υπόθεση βιασµού της άτυχης φοιτήτριας.

Μάλιστα, το δεύτερο θύµα του 19χρονου είναι µια συνοµήλική του µε νοητική αναπηρία, στην οποία ο δράστης φέρεται να έστησε ενέδρα µαζί µε έναν 23χρονο Ροµά, την 1η ∆εκεµβρίου 2018. Οι δυο τους οδήγησαν τη 19χρονη σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, στη θέση Ενυδρείο, όπου βραδινές ώρες και χωρίς να υπάρχουν µάρτυρες την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι αστυνοµικοί της Ασφάλειας είχαν την πληροφορία για εµπλοκή 23χρονου Ροµά, µε λευκό ποινικό µητρώο, από έρευνα που έγινε σε τοπικό επίπεδο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΕΘΝΟΣ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Αγωγή Κοτζιά εναντίον Καμμένου: Ομιλεί για πρακτικές υποκόσμου και παρακράτους…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: