Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι η οικογένεια, δηλώνει μέσω Instagram ο Τζέιμι Φοξ




Ο Τζέιμι Φοξ καλωσόρισε το 2019 με την οικογένεια του. Ο 51χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τις κόρες του, την 24χρονη Κορίν και την 9χρονη Αναλίζ, γράφοντας «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις την πρωτοχρονιά».

Και συνέχισε: «Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους. Ζω και αγαπώ την οικογένεια. @corinnefoxx είσαι καταπληκτική!!! Σε αγαπώ! Και Αναλίζ είσαι απίστευτη!!! Σε αγαπώ! #daddydaughtertime».

Ο Τζέιμι έχει αποκτήσει τις κόρες του με διαφορετικές γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων έχει κρατηθεί μυστική.

Η μεγάλη κόρη του Φοξ ήδη κάνει τη δική της καριέρα στο μόντελιγκ και την υποκριτική.

Αν και ο Τζέιμι δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση τις ημέρες των Χριστουγέννων με την αγαπημένη του Κέιτι Χόλμς, το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2013, έκανε διακοπές μαζί, μετά τις γιορτές, στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με το Radar Online, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα.

Η Κέιτι χώρισε από τον Τομ Κρουζ το 2012 και ο Φοξ έχει δηλώσει πως θα ήθελε να υιοθετήσει την 12χρονη κόρη της ηθοποιού Σούρι.

«Ο Τζέιμι θα υιοθετήσει την Σούρι όταν έρθει η ώρα, αλλά όχι πριν παντρευτούν», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον Τομ, αλλά είναι αυτό που θέλει η Κέιτι και επίσης το θέλει και η Σούρι», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
05/01/2019 09:45

Η Barbie κλείνει τα 60: Η ιστορία της πιο διάσημης κούκλας που έγινε και εξώφυλλο του ΤΙΜΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: