Πυροβολισμοί σε χώρο αναψυχής στο Λος Άντζελες:Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες (video)




Τουλάχιστον τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι το αποτέλεσμα της συμπλοκής σε χώρο αναψυχής στην περιοχή Torrance 30 περίπου χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες, αργά χθες το βράδυ, συμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ανέφεραν πυροβολισμούς στην αίθουσα μπόουλινγκ, Gable House Bowl, από τους οποίους υπάρχουν πολλαπλά θύματα. Όλα τα θύματα είναι άνδρες, επεσήμανε ο μοίραρχος, Ρόναλντ Χάρις, της αστυνομίας του Torrence.

Ο θάνατος των τριών διαπιστώθηκε επί τόπου, ενώ δύο από τους τραυματίες έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο, πρόσθεσε ο ίδιος. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα χθες, τοπική ώρα, για πυροβολισμούς στην αίθουσα Gable House Bowl.

Η τοπική αστυνομία απέκλεισε το σημείο και έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους να κρατούν τις αποστάσεις τους, καθώς η έρευνα για την συλλογή στοιχείων για την αναγνώριση των υπόπτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με ένα tweet το Αστυνολικό τμήμα της Torrance επιβεβαίωσε ότι αναφέρθηκαν πυροβολισμοί με “πολλαπλά θύματα στο Gable House Bowl”, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν οι δράστες συνελήφθησαν.

Αστυνομικός δήλωσε ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν και στον χώρο στάθμευσης, όπου περίπου τρεις με πέντε ανθρώποι έχουν πέσει στο έδαφος. “Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει στο έδαφος μέσα και έξω από το Gable House”, πρόσθεσε.

Τρέξαμε να σωθούμε, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, o διευθυντής του Gable House Bowl, Χεσούς Πέρεζ από το Σαν Πέδρο, βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών στο Gable House Bowl. “Ακούσαμε να γίνεται άγριος καβγάς και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Τρέξαμε μέσα στο μπαρ για να προστατευτούμε. Το μόνο που ακούσαμε ήταν ότι δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν”.

Ο Πέρεζ ήταν κρυμμένος περίπου για 15′ και ανέφερε ότι άκουσε συνολικά περίπου τέσσερις πυροβολισμούς. Δεν άφησε την κρυψώνα του, παρά μόνο όταν ένας αστυνομικός ήρθε να τον φυγαδεύσει από την πίσω πλευρά του κτιρίου.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόντουσαν έξω από το Gable House βρίσκονταν εμφανώς σε κατάσταση σοκ. Ορισμένοι άνδρες έκαναν εμετό, ενώ γυναίκες έκλαιγαν, φώναζαν και έμεναν κοντά η μια στην άλλη σαν ομάδα.

“Έγινε ένας τσακωμός και μετά ακούσαμε εννέα πυροβολισμούς”, δήλωσε ένας άλλος άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά του καθώς έφευγε.

Το Gable House περιγράφεται στον ιστότοπό του ως κέντρο παιγνιδιών που προσφέρει αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα για παιγνίδια με λέιζερ και αίθουσα με ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβόλα όπλα το 2017 στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στιγμές μόνο μετά τους πυροβολισμούς, όπως “ανέβηκε” από την βρετανική Mirror:

Με πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, LA Times, Sky News και Μirror.co.uk

Ψηφιακό κυνηγητό για τον εντοπισμό των χάκερς που χτύπησαν τη Γερμανία: Τι εξετάζουν οι αρχές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: