Στηρίζουμε την Ελλάδα και όχι τον καταρρέοντα Τσίπρα, διευκρινίζει το Ποτάμι για τη Συμφωνία




«Η στήριξη είναι στην Ελλάδα και όχι στον καταρρέοντα Τσίπρα», διευκρινίζει το Ποτάμι, με σημερινή του
ανακοίνωση για την χθεσινοβραδινή απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Το Ποτάμι αναφέρει:

“Ως στήριξη στον κ.Τσίπρα εμφανίζουν ορισμένοι τη θετική στάση του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών. Κάνουν μεγάλο λάθος. Ας ξαναδιαβάσουν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος μας. Το Ποτάμι στηρίζει μόνο τα συμφέροντα των Ελλήνων. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία και τα εθνικά θέματα επείγει να δούμε όλοι, τη μεγάλη εικόνα” και συμπληρώνει:

“Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει στα βόρεια σύνορα της. Αντίθετα, πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα ανατολικά σύνορα. Η οικονομία χρειάζεται επενδύσεις και στήριξη από τους ισχυρούς μας συμμάχους στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. Δεν θα αφήσουμε λοιπόν τον καταρρέοντα Τσίπρα να εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός ως ο σοβαρός και αξιόπιστος συνομιλητής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο κύριος εκφραστής του εθνικού απομονωτισμού. Η φιλοευρωπαϊκή του στάση σήμερα είναι ευκαιριακή και εξυπηρετεί μόνο τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Αύριο με την πρώτη ευκαιρία ο κ.Τσίπρας και οι σύντροφοί του θα ξαναγίνουν «φιλομαδουριστές», «φιλορώσοι», «φιλοιρανοί», «φιλοοτινάναι», αρκεί να θεωρήσουν ό,τι τους βολεύει. Το Ποτάμι, αντίθετα, ήταν, είναι και θα παραμείνει η πολιτική δύναμη που σκέφτεται πρώτα την πατρίδα και μετά το κομματικό του συμφέρον”.

Το “Ποτάμι” κρατά το κλειδί για να “κλειδώσει” η Συμφωνία των Πρεσπών: Μάχη για γερά νεύρα…

18/01/2019 09:40
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: