“Να γυαλίζει το μάτι σας” είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ




Στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το 2019.

Πριν από την έναρξή της, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών χαιρέτησε όλους τους παίκτες και τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου και ευχήθηκε καλή χρονιά. «Γυρίστε το, μπορείτε!» είπε στους παίκτες και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας.

Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.

Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ο,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας».

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι το πρώτο όνομα στη «χρυσή λίστα» των ανθρώπων που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόκειται για γνωστό δικηγόρο και εφοπλιστή ο οποίος θα δωρίσει 500.000 ευρώ για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Ετσι, γίνεται ο πρώτος που συνδράμει στο έργο, υλοποιώντας την εξαγγελία και το μότο από την πρώτη μέρα της παρουσίασης «το μεγάλο μας όνειρο στα δικά μας χέρια» και «γήπεδο δεν είναι υπόθεση ενός.»

«Με τη γενναιόδωρη προσφορά του και την έμπρακτη υποστήριξή του στο όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας, ο Γιάννης Σαραντίτης, επιφανής ΑΕΚτζής, αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος, όλους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας που θα δημιουργήσουν αυτή την χρυσή ομάδα των δωρητών με τα ονόματά τους να φιλοξενούνται στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στο νέο γήπεδο» σχολίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

02/01/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: