Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την εθνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη, με εθνικά συνθήματα




“Θα τα καταφέρουμε, τα πάντα γίνονται από τον απλό λαό”, επισήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως και α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, ανοίγοντας την πανομογενειακή συγκέντρωση της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου που διεξήχθη, στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια.

“Εμείς, (τα μέλη της Επιτροπής) που είμαστε οι ίδιοι κάθε φορά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και φέτος αλλά πρέπει και όλοι να βοηθήσουμε και να γίνουμε οι χτίστες της εθνικής παρέλασης”, τόνισε ο κ. Γαλάτουλας, καλώντας όσους “έχουν όρεξη να βοηθήσουν” να στελεχώσουν τις διάφορες υποεπιτροπές, και να υποβάλουν τις ιδέες τους για την περαιτέρω βελτίωση της διοργάνωσης.

Με αφορμή το συλλαλητήριο στην Αθήνα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο κ. Γαλάτουλας σχολίασε πως “σήμερα κακώς κυβερνάει το χρήμα”, τόνισε πως “αυτό που έγινε ήταν ένα έγκλημα”, ενώ ανέφερε πως όλα τα εθνικά μας θέματα θα προβληθούν μέσα από τα συνθήματα της παρέλασης.

Σχετικά δε με τα οικονομικά, είπε ότι χρειάζεται να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας.

Η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής Αυγερινή Κατέχη ζήτησε την παρουσία όλων όχι μόνο στις πανομογενειακές συγκεντρώσεις αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο και υπενθύμισε ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2019 θα διεξαχθεί στο Σταθάκειο το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνάντηση για τους νέους της Αφρικής από τη Φιλανδία: Οι νέες ηλικίες υπερέχουν λέει ο Κουίκ

ΠΗΓΗ: greeknewsonline

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: