Προοδευτικό μέτωπο με Κουίκ, Παπακώστα και Κουντουρά δεν γίνεται, λέει ο Χρηστίδης




«Προσκλητήριο με τον κ. Κουίκ, την κ. Παπακώστα και μία σειρά ακόμα ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με τις προοδευτικές απόψεις δεν γίνεται» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στον ραδιοσταθμό NEWS 247, προσθέτοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν δείξει δείγματα γραφής και όλα όσα έκαναν δεν έχουν προοδευτικό πρόσημο.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις-θέσεις, δεσμεύσεις για το τι θεωρεί προοδευτικό. «Ο κ. Τσίπρας ό,τι σκοπεύει να φέρει στη Βουλή το 2019, αυτά τα έχουμε προτείνει εδώ και έναν χρόνο να ψηφιστούν στην ελληνική Βουλή, ακριβώς για να δώσουν πίσω στους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν τα μεγάλα θέματα της κρίσης, πολλά από αυτά τα οποία έχουν ανάγκη. Δεν το έχουν κάνει και για αυτό ακριβώς λέμε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει να προσφέρει κάτι ακόμα, πρέπει να φύγει και να πάμε σε εκλογές όπου ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει νέα εντολή» τόνισε.

Όσον αφορά τη στάση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Χρηστίδης κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας: «Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει πάρει δημοσίως, επανειλημμένως μάλιστα, θέση και έχει πει ότι περιμένει να έρθει η συμφωνία και να συναντηθεί με τα μέλη της ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ, όπου θα λάβει προφανώς υπόψιν του και τα ζητήματα που έχει βάλει το Κίνημα Αλλαγής. Όταν έρθει η συζήτηση αυτή, που δεν είναι μακριά, σε μια ειδική συνεδρίαση που θα κάνει και η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Έχουμε πει αυτήν τη στιγμή ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε όλοι ενιαία».

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι «είναι ο μεγάλος αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό κιόλας ο κ. Τσίπρας ήθελε να φύγει από πάνω του ο κ. Καμμένος, για να αντιμετωπίσει από δω και μπρος το Κίνημα Αλλαγής face to face. Είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε και θα μετρηθούμε από δω και μπρος».

«Ο κ. Τσίπρας δεν περιμένει να κερδίσει τίποτα από τις εκλογές, το ξέρει ότι έχει χάσει, αυτό είναι κάτι που είναι δεδομένο και πολύ απλά θέλει να αναμετρηθεί μαζί μας όλο το υπόλοιπο διάστημα και έτσι θα γίνει» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.

14/01/2019 14:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών η Κομισιόν αλλά δεν σχολιάζει εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: