Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ




Οι αναρτήσεις στις ιστοσελίδες documento και news247, σύμφωνα με τα οποίες, βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στην συμφωνία των Πρεσπών, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Αναλυτικότερα, η Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Σύμφωνα με το documentο στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Σπύρος Αβραμάκος) ζητεί από τους παραλήπτες μηνύματος που αποστέλλεται, να απειλούν τους βουλευτές να μην στηρίξουν την συμφωνία, ενώ παραθέτει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα ψηφίσουν θετικά.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

Κάλεσμα Ζάεφ προς τους Έλληνες βουλευτές να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

12/01/2019 15:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ Παν. Τσιμπούκης
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: