Πανομογενειακές συγκεντρώσεις για την προετοιμασία της παρέλασης στο Μανχάταν




“Η παρέλαση είναι μια υπόθεση εθνική, μια υπόθεση όλων μας”, τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης και α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, ανοίγοντας τη δεύτερη πανομογενειακή συγκέντρωση της νέας χρονιάς που πραγματοποιήθηκε με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου, παρά τον παγερό καιρό, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια.

“Πάμε μία χαρά στον τομέα της οργάνωσης. Για να πετύχει όμως η προσπάθειά μας χρειάζονται χρήματα, είναι η κινητήριος δύναμη” πρόσθεσε ο κ. Γαλάτουλας, καλώντας όλους, συλλόγους, κοινότητες, οργανισμούς, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες να συμμετέχουν δυναμικά και να βοηθήσουν στην προετοιμασία της εθνικής παρέλασης που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Απριλίου στην 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν.

Ανέφερε ακόμα πως ένα ξεχωριστό χρώμα θα προσδώσουν στις επετειακές εκδηλώσεις του τριημέρου της παρέλασης τόσο η παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς όσο και η συμμετοχή 80 μουσικών της ιστορικής “Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος” της Κέρκυρας καθώς και τριών χορευτικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα.

Ευγνωμοσύνη Νάρκισσου προς τον Τέρενς Κουΐκ για το ενδιαφέρον στους Έλληνες της Αφρικής

Πηγή:greeknewsonline.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: