Παλεύει να ελαφρύνει τη θέση του ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας: Μετάνιωσε, λέει για το φόνο της κόρης του




Στην κακιά στιγμή αποδίδει τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του, ο πατέρας της, μιλώντας στο OPEN και ισχυρίζεται πως δεν την είχε κακοποιήσει ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ η 29χρονη δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή εκείνος δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό.

Το έγκλημα ομολόγησε ο ο ίδιος μετά την κρατησή του στην Ασφάλεια ενώ η ιατροδικαστής κάνει λόγο για πολλαπλά χτυπήματα, τα οποία και επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κοπέλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Μάλιστα ο δράστης μετά το έγκλημα, έθαψε το πτώμα της κόρης του, έκαψε τα ρούχα που φορούσε και έπεσε για ύπνο. Το επόμενο πρωί ο φίλος της, ειδοποίησε την αστυνομία, ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και τελικά ομολόγησε το έγκλημα μετά από επτά ώρες.

«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται ότι είχα χτυπήσει το παιδί μου και στο παρελθόν», λέει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του OPEN, Top Story, ο πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης.

Η αναπαράσταση της δολοφονίας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο σπίτι της οικογένειας στην Κέρκυρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος πατέρας, το βράδυ της Τρίτης μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 52χρονου.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ/OPEN

Στον Εισαγγελέα ο 52χρονος πατέρας που σκότωσε την κόρη του και την έθαψε στην Κέρκυρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: