Οι ξέγνοιαστες και χαλαρές διακοπές της Τζένιφερ Άνιστον με φίλους: Σκι και πάρτι κάθε μέρα




Η Τζένιφερ Άνιστον ξέρει πώς να αποχαιρετά τον παλιό χρόνο με στιλ.

Ενώ οι περισσότερες διασημότητες πηγαίνουν στο Άσπεν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός αποφάσισε να δραπετεύσει ήσυχα στο Τζάκσον για να περάσει αξέχαστες διακοπές.

Σύμφωνα με μια πηγή, που επικαλείται το Ε! News η Τζένιφερ έφτασε μόλις δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα στο Τζάκσον μαζί με τον Τζέισον Μπέιτμαν και τον Τζίμι Κίμελ καθώς και με άλλους φίλους της με τους οποίους κάνει συχνά ταξίδια. Και όπως όλα δείχνουν στην πόλη ήταν και η Σάντρα Μπούλοκ.

«Η παρέα πέρασε όλον τον χρόνο μαζί κάνοντας σκι την ημέρα και διασκεδάζοντας έξω το βράδυ», είπε μία πηγή στο Ε! News. «Η Τζεν όργωσε τις πλαγιές μαζί με τον Τζέισον και τους άλλους φίλους της. Διασκέδασε πολύ».

Όσο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς η Άνιστον μαζί με τον Τζίμι και πολλούς από την παρέα την πέρας σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

«Η Τζεν ήταν χαλαρή και βρίσκονταν στο στοιχείο της»,δήλωσε η πηγή. «Ήταν με στενούς της φίλους και πολύ χαρούμενη».

Η αγαπημένη σταρ του Χόλιγουντ έχει πολλά να περιμένει από το 2019, καθώς επιστρέφει στην τηλεόραση μαζί με την Ρις Γουίδερσπουν σε μία σειρά της Apple που ρίχνει μια εσωτερική ματιά στις ζωές των ανθρώπων.

Επιπλέον μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ θα συνεργαστεί σε μία νέα ταινία για το Netflix που τίτλο Murder Mystery. Η ιστορία ακολουθεί έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης (Άνταμ Σάντλερ) και τη σύζυγός του (Τζένιφερ Άνιστον), οι οποίοι γίνονται ύποπτοι για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου ενώ ταξιδεύουν στην Ευρώπη.

06/01/2019 09:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ Λ. Παπαθανασίου
Αθήνα, Ελλάδα

 

Τιμή ρεκόρ ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για έναν τόνο σε ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων σούσι στο Τόκιο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: