Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νιλ Γιανγκ στη σύζυγό του που πέθανε από καρκίνο




Λιτός και συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός του Νιλ Γιανγκ στην πρώην σύζυγό του, συνεργάτιδά του και συνιδρύτρια του Bridge School, Πέγκι Γιανγκ που έφυγε από τη ζωή πριν μία εβδομάδα.

«Ευχαριστώ, Πέγκι, για το ότι ήσουν μια τόσο θαυμάσια μάνα για τα παιδιά μας» έγραψε, σε ανάρτησή του στον ιστότοπό του Archives, το περασμένο Σάββατο, ο ρόκερ. «Ζεις μέσα τους και μέσα σ’ όλα που άγγιξες» ήταν τα πρώτα δημόσια σχόλια του Νιλ Γιανγκ μετά τον θάνατό της.

Η Πέγκι Γιανγκ πέθανε την περασμένη Τρίτη, μετά από ενός χρόνου μάχη με τον καρκίνο. Την ώρα της αποχώρησής της, «είχε γύρω της φίλους και την οικογένειά της, στην Καλιφόρνια, όπου γεννήθηκε», σύμφωνα με αυτά που έγραψε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το Σάββατο, ο Νιλ Γιανγκ έκανε επίσης repost τους στίχους του τραγουδιού του, «Harvest Moon», ενός από τα πολλά τραγούδια του των οποίων πηγή έμπνευσης ήταν η Πέγκι.

«Είσαι μια τέτοια γυναίκα για μένα / Και σ’ αγαπώ / Θα ζήσει η αγάπη μας / Έως το τέλος του χρόνου» της τραγουδούσε, το 1992, ο Νιλ Γιανγκ. «Κανείς δεν μπορεί να με σκοτώσει όπως το κάνεις εσύ / Κανείς δεν μπορεί να με γεμίσει όπως εσύ / Κι όχι, κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο μας / Γιατρός είν’ η αγάπη / Και σ’ αγαπώ.»

08/01/2019 09:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ Βασίλης Τσεκούρας
Αθήνα, Ελλάδα

 

Ο Κέβιν Σπέισι ενώπιον δικαστηρίου κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: