Ο μύλος στο ΠΟΤΑΜΙ: Ηχογραφήσεις κι αλληλοκαρφώματα και στο βάθος επετειακή ανασυγκρότηση




Μύλος στο ΠΟΤΑΜΙ που ολοένα και βυθίζεται στην περιδίνηση μίας κρίσης από την οποία είναι όλο και πιο δύσκολο να ανακάμψει.Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και μέλος της ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού Φωτεινή Λεομπίλα ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, βίντεο από το τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το κόμμα έχει ανακοίνώσει ήδη ευρεία συνάντηση στελεχών στην επέτειο για τα 5 χρόνια της υπαρξής του, στο τέλος Φεβρουαρίου ωστόσο με τις εξελίξεις να τρέχουν, μοιάζει το σωσίβιο σωτηρίας να απομακρύνεται στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται να μιλάει ο ανεξάρτητος πλέον Γρηγόρης Ψαριανός, τον οποίο η κ. Λεομπίλα χαρακτηρίζει ως «εκβιαστή» και «καραγκιοζάκο».

  • «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια», ακούγεται να λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού γράφει ως σχόλιο τα εξής: «Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!»

Παράλληλα για το θέμα των ηχογραφήσεων πήρε θέση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Ποταμιού Παύλος Σιλβιστόπουλος.

«Μπορεί η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ να έχουν πολλά λεφτά και να χρησιμοποιούν πρακτικογράφους – ή μήπως στενογράφους;- το Ποτάμι, όμως, που δεν έχει δάνεια και λεφτά για πέταμα κρατάει ηχογραφημένα πρακτικά.Όπως άλλωστε- για να σοβαρολογούμε- συμβαίνει κ στις συνεδριάσεις όλων σχεδόν των κομμάτων. Τα μαγνητόφωνα είναι πάντα στο ύψος των ομιλητών, εμφανώς μπροστά τους. Όχι σήμερα. Εδώ και 5 χρόνια, σε κάθε συνεδρίαση των οργάνων μας. Και προφανώς, στους εσωτερικούς κανονισμούς λειτουργίας των οργάνων αναφέρεται ότι τηρούνται ηχογραφημένα πρακτικά. Φωτογραφίες με τα …”κρυμμένα” μαγνητόφωνα των συνεδριάσεων στο Ποτάμι.Να σημειώσω ότι είμαι μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και ότι ήμουν παρών στην επίμαχη φάση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ

Στη δίνη της αγωνίας το ΠΟΤΑΜΙ καταγγέλλει Άδωνι και Κακλαμάνη: Πιέσατε Ψαριανό και Αμυρά να αποχωρήσουν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: