Να ξεπεράσουμε λαϊκισμούς, να καταργήσουμε το κομματικό κράτος, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης




Ο μεγάλος στόχος στην Ελλάδα είναι ένας: η κατάργηση του κομματικού κράτους, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε “αυτό είναι που συνδέει το Ποτάμι με τα στελέχη της Δράσης”.

Συνεχίζοντας είπε ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταρρέει, η κουλτούρα του όμως διατρέχει οριζόντια το πολιτικό σύστημα και πρόσθεσε ότι ακούς ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά νομίζεις ότι ακούς τον ΣΥΡΙΖΑ του 2014 και 2015. Υποστήριξε ότι ακόμη και τώρα κομματικές παρέες και συντεχνίες καθορίζουν ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής ζωής και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί να αλλάξει η πλειοψηφία της Βουλής πρέπει να αλλάξουμε ρότα και να ξεπεράσουμε λαϊκισμούς και συντηρητισμούς. Είπε, ακόμη, ότι η χώρα χρεωκόπησε γιατί οι πολιτικοί εκπροσωπούν πελάτες και ψηφοφόρους και όχι πολίτες.

Τέλος, ανέφερε ότι σημείωσε τα όσα υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε πριν από εκείνον και αναφέρθηκε στον ιδρυτή της Δράσης, Στέφανο Μάνο, σημειώνοντας ότι “Δίχως τον Στέφανο Μάνο όλα θα ήταν διαφορετικά στην χώρα αλλά και στον δικό μας χώρο”.

Δεδομένη η αυτογελoιοποίηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής και ζητά εκλογές

12/01/2019 14:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: