Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Άλλη μία ημέρα στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

File Photo: Αγρότες με τα τρακτέρ τους έχουν αποκλείσει την Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο κόμβο της Νίκαιας, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει με τα αγροτικά μηχανήματά τους την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα. Σήμερα κατέφθασε στο μπλόκο άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες.

  • Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έχει αποφασιστεί για το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λάρισας στο μπλόκο, ώστε οι αγρότες να προβάλλουν το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος, αλλά και να ζητήσουν τη στήριξη στον αγώνα τους.

Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει σύσκεψη αγροτών για να συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
30/01/2019 16:16

Ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με 5-10 μονάδες από την ΝΔ προβλέπει ο Σόρος: Έκθεση αποτίμησης για τις Πρέσπες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal