Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: Mε 4-0 έληξε ο επιθετικός μονόλογος




Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 4-0 της ΑΕΛ για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της κατηγορίας (16′, 44′, 75′) και οδήγησε την ομάδα του σε ένα εύκολο τρίποντο. Για τους Πειραιώτες, που ήταν καταιγιστικοί, άνοιξε το σκορ ο Μασούρας (8′) με το παρθενικό τέρμα του στην πειραϊκή ομάδα, ενώ είχε και δοκάρι. Αυτή ήταν η πιο βαριά εφετινή ήττα για την ΑΕΛ.

Επιθετικός μονόλογος για τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» έκρυψαν την μπάλα και δεν επέτρεψαν στην ΑΕΛ να κάνει καμία τελική προσπάθεια. Στο 8′ ο Νάτχο βρήκε τον Μασούρα και αυτός με ωραίο κοντρόλ και σουτ έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς ο Γκόλιας τραβούσε τη φανέλα του Μιράντα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φορτούνης κι έκανε το 2-0. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Φορτούνης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε πάλι τον έλεγχο, αλλά ταυτόχρονα είχε κατεβάσει ταχύτητα. Στο 55′ πάντως έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Μασούρα σταμάτησε στο δοκάρι του Κρίστινσον.

Στο 75′ ο Φορτούνης πέρασε και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ κι έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ στην αναμέτρηση και φτάνοντας τα 7 προσωπικά τέρματα στην αγωνιστική χρονιά. Από την άλλη, οι «βυσσινί» για πρώτη φορά φέτος δέχτηκαν 4 γκολ σε μία αναμέτρηση.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κάρτες: Καρανίκας, Γκόλιας, Γιακιμόβσκι

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά, Τοροσίδης, Γκιγέρμε, Νάτχο (61′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (50′ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (65′ Χασάν)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπάλλας (84′ Λεοζίνιο), Φριουί, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Σικάβκα (58′ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίβκοβιτς (46′ Ζίζιτς)

30/01/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: