Η οργάνωση “Εικονοκλαστική Σέχτα” ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον Άγιο Διονύσιο




Η οργάνωση “Εικονοκλαστική Σέχτα” ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Σημειώνεται, ότι η οργάνωση ανέβασε την προκήρυξή της σε ισπανική αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα, ενώ ήταν γραμμένη στα ελληνικά.

Η προκήρυξη κάνει λόγο για ένα στοχευμένο χτύπημα “στην καρδιά της Αθήνας. Στη μέση της πιο “ασφαλούς” και ελεγχόμενης γειτονιάς και την στιγμή που υπήρχε μια τρομο-υστερία, εισβάλαμε και φύγαμε από την περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα, καταστρέφοντας όλες τους τις φαντασιώσεις για ασφάλεια”.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στην επίθεση, η Σέχτα μιλά με όρους μίσους τόσο κατά της εκκλησίας και των πιστών της, όσο και κατά των ΜΜΕ. “Επιτεθήκαμε στην εκκλησία, γιατί μισούμε αυτό το απαίσιο ίδρυμα και για τον ιστορικό του ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού της κοινωνίας. Μισούμε τους ναούς τους, την πίστη τους, την ηθική τους, τους παπάδες και τα κοπάδια”. Γελάμε με τον θυμό τους και την αποστροφή που δείχνουν τα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, οι πολιτικοί, οι μπάτσοι και συγκεκριμένα οι υποκριτές της εκκλησίας, και θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο με τις αντιδράσεις σας όταν διαβάσετε την ανάληψη μας”, αναφέρει σε αποστροφή της.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τυφλό χτύπημα από νέα οργάνωση στον Άγιο Διονύσιο: Κάμερα κατέγραψε την έκρηξη (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: