Έπρεπε να είχα αποχωρήσει μετά το Συνέδριο, όταν αποφασίστηκε συμπόρευση με ΝΔ, λέει ο Δανέλλης




“Το λάθος που έκανα είναι ότι έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο, όταν το Ποτάμι είχε αποφασίσει ότι μετά τις εκλογές θα συμπορευτεί με τη ΝΔ”, αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και υπογράμμισε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το Ποτάμι το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

Ανέφερε πως από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του με παρόμοιου είδους μηνύματα. Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και ότι μετά έγινε ρουτίνα.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

Ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Στηρίζουμε την Ελλάδα και όχι τον καταρρέοντα Τσίπρα, διευκρινίζει το Ποτάμι για τη Συμφωνία

 

Με πληροφορίες από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ΣΚΑΙ

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: