Εκτός Ποταμιού ο Δανέλλης, μετά την απόφασή του να στηρίξει το έργο της κυβέρνησης




“Είναι αυτονόητο ότι ο Σπύρος Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ”, ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο OPEN TV ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

«Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία”, πρόσθεσε.

Έκρινε πως υπάρχει πολιτικό ζήτημα μ’ αυτήν την κυβέρνηση όπως αυτή διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα» και πρόσθεσε ότι η παράταξή του, ενδέχεται να αναθεωρήσει τη στάση της, ενόψει των προσεχών πολιτικών εξελίξεων.

Στη συνέχεια, καυτηρίασε την στάση της κυβέρνησης, να «ψαρέψει» από όλες τις παρατάξεις βουλευτές για να πάρει το πολυπόθητο για εκείνην «151».

«Δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται αυτό το πράγμα. Είναι ευτελισμός. Γυρίζουν την πλάτη στον κόσμο που ψήφισε. Δεν γίνεται άλλο να ψηφίζει ο λαός κι άλλο να βλέπει να γίνεται στη Βουλή. Δεν μπορεί αυτή η διαδικασία, να είναι εντάξει. Υπάρχει ζήτημα σε σχέση με την κυβέρνηση».

“Ανταρσία” Δανέλλη: Διαφοροποιείται από το Ποτάμι, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με πληροφορίες από OPEN και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: