Δρακόντεια μέτρα για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα: Θα εμπλακούν 2000 αστυνομικοί




Η Ελληνική Αστυνομία έχει προγραμματίσει δρακόντια μέτρα για την αυριανή επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όπου συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέριες για την εφαρμογή των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των άλλων συζητιέται και η απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν αναγγελθεί για αύριο στις 18.00 στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι συγκεντρώσεις έχουν προαναγγείλει για αύριο, η ΛΑ.Ε, Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστές και η Χρυσή Αυγή.

Οσον αφορά στα μέτρα Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε πριν απο λίγο, κατά το διήμερο (10 και 11-1-2019) της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Συνεχίζεται δριμεία η κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία φέρνει και στην Αττική η “Υπατία”

09/01/2019 20:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: