Διαμαρτυρία: Δημοψήφισμα ζητά και ο Αντώνης Ρέμος για τη Συμφωνία των Πρεσπών




Αρκετοί άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, διαμαρτυρόμενοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους πολιτικούς.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ανάμεσά τους βρίσκονται η Αφροδίτη Μάνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και άλλοι. Σε αυτή τη λίστα προστέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως προσυπογράφει και αυτός για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία !
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???

View this post on Instagram

Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία ! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???#makedonia#dimopsifismatora

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η Μακεδονία ήταν και είναι Ελληνική, λέει ο Μίκης Θεοδωράκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: