Αποφασισμένος να συνεχίσει τον θρίαμβο ο Τσιτσιπάς: Μπορώ να νικήσω τον Ναδάλ!




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open.

Ο Ελληνας σταρ αναμένεται να βρεθεί στα ημιτελικά του διάσημου τουρνουά της Μελβούρνης κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και δήλωσε πως μπορεί να τον νικήσει, τονίζοντας πως έχει πεισμώσει από την τελευταία φορά που αποκλείστηκε από τον φημισμένο Ισπανό:

«Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα. Είπα στον εαυτό μου ότι έχω την ευκαιρία να τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά. Επίσης είπα ότι μπορώ να τον κερδίσω γιατί τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη. Το θέλω πάρα πολύ».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθεί στο ματς με τον Μπαουτίστα, μετά το έπος με τον Φέντερερ δήλωσε: «Πολύ δύσκολο. Ήταν αρχικά δύσκολο να το επεξεργαστώ και στη συνέχεια δύσκολο να κοιμηθώ. Είχα και έναν πόνο στο πόδι μου που με κρατούσε ξύπνιο. Ήταν δύσκολη η πρώτη νύχτα, κοιμήθηκα λιγότερο από έξι ώρες και ανησυχούσα για το ματς μου. Την επόμενη κοιμήθηκα πολύ καλύτερα.»

Αυτό το παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα: Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Αγκούτ πέρασε στα ημιτελικά

22/01/2019 10:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μελβούρνη, Αυστραλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: