Τσιτσιπάς VS Φέντερερ στο Hopman Cup 2019: Θα παίξουμε με ψυχή, λέει ο Έλληνας πρωταθλητής




Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, αρχίζει στο Περθ της Αυστραλίας το Hopman Cup 2019, με την Ελλάδα να συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Ιστορία της και μάλιστα με το καλύτερο δίδυμο που διέθετε ποτέ.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησαν ομάδα και θα αγωνιστούν κόντρα σε κορυφαίους τενίστες, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ και η Σερένα Γουίλιαμς.

Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Αυστραλίας (The West Australian) ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε σε όλα αυτά. «Δεν έχω ξαναπαίξει μεικτό με την Μαρία, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί κατά το παρελθόν. Εμείς θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή για να νικήσουμε. Θα ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά αν νικήσουμε», ανέφερε για την συνεργασία του με την Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Μου αρέσει όταν μπαίνω σε κάποιο τουρνουά να έχω χαμηλές προσδοκίες και να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί».

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ, σχολίασε: «Ήδη το σκέφτομαι και χαμογελάω. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου το πώς θα είναι να μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με αυτόν. Αποτελεί προνόμιο για μένα το να παίξω με έναν τόσο σπουδαίο τενίστα. Ο Φέντερερ δεν αποτελεί μόνο έμπνευση, αλλά πιστεύω ειλικρινά πως έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε ημέρα της ζωής μου».

Ποιο είναι το “μυστικό” που οδήγησε τη Γαλλία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

27/12/2018 12:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Περθ, Αυστραλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: