Τρεις Ρώσοι στους 10 πιο επιτυχημένους δισεκατομμυριούχους του 2018, σύμφωνα με το Forbes




Ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, ο πρόεδρος της Novatec Λεονίντ Μίχελσον και ο συνιδιοκτήτης της Sibur Γκενάντι Τίμτσενκο μπήκαν στον κατάλογο των 10 πιο επιτυχημένων δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes.

Σύμφωνα με τον κατάλογο τον προηγούμενο χρόνο τα περιουσιακά στοιχεία των 10 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους αυξήθηκαν κατά 64 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon ο οποίος αύξησε την περιουσία του κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο δημιουργός των καταστημάτων ρούχων Uniqlo Ταντάσι Γιανάι

Ο Αλεκπέροφ κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία αγγίζει τα 19,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Μίχελσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση καθώς αύξησε την περιουσία του, που φθάνει τα 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τίμτσενκο βρέθηκε στην έκτη θέση, καθώς κατέχοντας περιουσιακά στοιχεία που φθάνουν τα 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε πλουσιότερος μέσα σένα χρόνο κατά 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο κλαμπ των F-16 θέλει να μπει η Σόφια: Θα διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ για 8 αεροσκάφη

21/12/2018 20:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ Ria Novosti
Μόσχα, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: