Θρίλερ με τον επιχειρηματία στον Πειραιά: Εφοδίαζε πλοία και πρεσβείες και έπεσε θύμα αρπαγής




Στις μαρτυρίες της οικιακής βοηθού και πιθανόν κάποιων περίοικων, αλλά κυρίως από το οικογενιεακό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία που έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά, αναζητούν οι αρχές τις κρίσιμες λεπτομέρειες που πιθανόν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η αρπαγή έγινε από τέσσερις άγνωστους που φορούσαν κουκούλες (μάρτυρες αναφέρουν και μπλούζες με σήματα των ΕΚΑΜ) την ώρα που ο επιχειρηματίας έβγαινε από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν στο αυτοκινητό του που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο. Τον άρπαξαν, τον έβαλαν σε ένα βαν Volkswagen και απονακρυνθηκαν με ταχύτητα προς το κέντρο του Πειραιά.

Ο εξαδελφός του Νίκος Μαυρίκος μίλησε στο OPEN:

Ο επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στον χώρο εφοδιασμού πλοίων και πρεσβειών, ήταν πολύ γνωστός στον Πειραιά και τώρα από τις αρχές αναζητούνται οι μαρτυρίες από το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε δεχτεί απειλές που αφορούσαν είτε την δραστηριοτητά του είτε κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αρπαγή του.

Οι αρχές τηρούν σιγή για τις έρευνες, καθώς αυτό που αναμένουν είναι μία πιθανή επικοινωνία από τους δράστες, γεγονός που θα πιστοποιήσει εάν πρόκειται για απαγωγή για λύτρα ή κάτι άλλο, ενώ την έρευνα προς το παρόν χειρίζεται τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας. Προσωπικό της Σήμανσης ερευνά για αποτυπώματα στο σημείο της αρπαγής.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.

HELLAS JOURNAL

Απαγωγή επιχειρηματία ερευνούν οι αρχές στον Πειραιά: Τον έβαλαν σε βαν και εξαφανίστηκαν οι δράστες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: