Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (Κ) με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, Ιωάννη Γαλουζή (Δ) και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη (Α) κόβουν την κορδέλα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, την Τέταρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Andrea Bonetti

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα: Βλέπει Πούτιν και Μεντβέντεφ

Στη Μόσχα μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για επίσκεψη εργασίας. Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, την Παρασκευή στις 10:30 ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου. Στις 11:30 έως τις 12:30 θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Η κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο έχει προγραμματιστεί για τις 13:00-13:30, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ρώσο Πρόεδρο (13:30-14:45). Θα πραγματοποιηθεί υπογραφή διμερών συμφωνιών (14:45-15:00) και εν συνεχεία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (15:00-15:30).

Την νέα Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο εγκαινίασε ο Τσίπρας (φωτογραφίες)

Be the first to comment on "Συναντήσεις υψηλού επιπέδου του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα: Βλέπει Πούτιν και Μεντβέντεφ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*