Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η φοιτήτρια: Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι




Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου προσήχθησαν για να απολογηθούν οι δύο φερόμενοι ως δράστες για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, οπότε και αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο όπου σπούδαζε,θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία σήμερα το πρωί στις 11:00. Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε χθες από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, αλλά και οι συγγενείς της και όλοι οι φίλοι τους, που θα την αποχαιρετήσουν σήμερα για το τελευταίο της ταξίδι. Ήταν θύμα δύο άρρωστων ανθρώπων, που πρέπει να απολογηθούν παραδειγματικά.

Πάντως, σπάει καρδιές η δήλωση στο Έθνος του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, Ιωάννη Τοπαλούδη, δάσκαλου στο επάγγελμα και αντιδημάρχου Διδυμοτείχου, που έφτασε χθες βράδυ στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, μεταφέροντας και τη σορό της κόρης του, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια της Λίνδου, στη Ρόδο.

«Εχουμε μια μικρή ανακούφιση που βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μας. Το χώμα που θα σκεπάσει σήμερα την Ελένη θα είναι λίγο πιο ελαφρύ», είπε ο πατέρας.

Στο μεταξύ: Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Οι δύο κατηγορούμενοι προσήχθησαν στην ανακρίτρια Ρόδου. Πάντως, αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μαζί με 19χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του. Όπως έγινε γνωστό ο 21χρονος Ροδίτης ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ – του Λ. Μαστή, από τη Ρόδο

Και για βιασμό κατηγορούνται οι δύο ύποπτοι στην Ρόδο για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: