Στην κηδεία του πατέρα του: Ο Τζορτζ Μπους έδωσε (ξανά) καραμέλα στη Μισέλ (βίντεο)




Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ου. Μπους, που είχε προσφέρει μια καραμέλα στην πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας Μισέλ Ομπάμα στην κηδεία του Τζον Μακέιν τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πως επανέλαβε την κίνηση αυτή σήμερα, στην κηδεία του πατέρα του Τζορτζ Χ.Ου. Μπους στην Ουάσιγκτον.

Κατά την άφιξή του στον εθνικό καθεδρικό ναό, ο 72χρονος πολιτικός χαιρέτισε, καταρχάς, τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.

Κατόπιν, έσκυψε για να σφίξει τα χέρια του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ, στην οποία διακριτικά έδωσε κάτι που φαίνεται πως ήταν μια καραμέλα.

Η Μισέλ Ομπάμα χαμογέλασε, όπως ακριβώς αντέδρασε πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής του Τζορτζ Ου. Μπους, στην κηδεία του πρώην γερουσιαστή από την Αριζόνα Τζον Μακέιν.

«Το πρωτόκολλο προβλέπει να καθόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου» είχε πει τότε η Μισέλ Ομπάμα σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. «Είναι, επομένως, ο “συνεργός μου” σε κάθε σημαντική εκδήλωση παρουσία όλων των πρώην προέδρων».

«Τον λατρεύω. Είναι ένας υπέροχος και αστείος άνθρωπος» είχε υπογραμμίσει αναφερόμενη στον Ρεπουμπλικανό πρώην πρόεδρο (2001-2009).

ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Ουάσινγκτον, United States

Παρουσία του Τραμπ και τεσσάρων πρώην προέδρων, η Αμερική αποχαιρέτησε τον Μπους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: